Sa kushton ndërtimi i një faqe interneti në Shqipëri?

22 Qershor, 2024

Në një epokë ku prezenca online është e domosdoshme për suksesin e biznesit tënd, ndërtimi i një faqeje interneti profesionale është një investim i rëndësishëm. Por sa kushton ndërtimi i një faqeje interneti në Shqipëri? Për të dhënë një ide të qartë, do të paraqesim paketat që ofron kompania jonë, të përshtatura për nevojat dhe buxhetin e çdo klienti.


Ne ofrojmë tre paketa kryesore, secila e dizajnuar për të përmbushur kërkesa të ndryshme të biznesit tuaj.

Paketa e parë: Logo + Website Modern

Kjo paketë është ideale për ata që sapo kanë filluar dhe kërkojnë një prezencë të thjeshtë, por profesionale online. Me një çmim prej €700, kjo paketë përfshin:

  • Website: Mbi 5 faqe me dizajn fleksibël dhe SEO të thjeshtë.
  • Siguri SSL dhe host & domain të përfshirë.
  • Logo: 3 variante logoje dhe ndryshime pa limit bazuar në variantet.

Paketa e dytë: Brandim + Website Profesional

Nëse biznesi juaj kërkon një prezencë më të avancuar dhe një brandim të fuqishëm, kjo paketë është për ju. Me një çmim prej €900, përfshin gjithçka nga paketa e parë, plus:

  • Website: Mbi 10 faqe, email support, optimizim i faqes dhe mbështetje për shumë gjuhë.
  • SEO e avancuar
  • Branding: 4 variante logoje, paleta e ngjyrave, tipografia, kompletim i mediave sociale dhe udhëzimet e markës.

Paketa e tretë: Identiteti i Markës + Website Premium

Për bizneset që kërkojnë prezencën më të sofistikuar dhe të plotë online, kjo paketë është zgjedhja perfekte. Me një çmim prej €1100, përfshin gjithçka nga paketa e dytë, plus:

  • Website: Faqe pa limit, Google Analytics, Google Search Console dhe integrimi i E-commerce.
  • Detaje perfekte deri në çdo pixel.
  • Identiteti i Markës: 5 variante logoje, shembuj real mockup, printim i paketimit dhe ndryshime pa limit.

 

Pse të zgjidhni kompaninë tonë?


Në kompaninë tonë, ne kuptojmë që çdo biznes ka nevoja të ndryshme dhe ofrojmë zgjidhje të personalizuara që përputhen me qëllimet dhe buxhetin tuaj. Me një ekip profesionistësh të përkushtuar dhe përvojë të gjerë në ndërtimin e faqeve të internetit, ne garantojmë cilësi dhe përkushtim në çdo projekt.

 

Si të filloni?


Nëse jeni të interesuar të krijoni një faqe interneti për biznesin tuaj, na kontaktoni sot për të diskutuar nevojat tuaja specifike dhe për të zgjedhur paketën që i përshtatet më mirë.

Për më shumë informacion dhe për të parë shembuj të projekteve tona të mëparshme, vizitoni faqen tonë të internetit ose na kontaktoni nëpërmjet email-it ose telefonit.

Me këto informacione, shpresojmë të kemi ofruar një pamje të qartë për kostot dhe përfitimet e ndërtimit të një faqeje interneti në Shqipëri. Investimi në një prezencë profesionale online është një hap i rëndësishëm drejt suksesit të biznesit tuaj.

Tags

What do you think?

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

More notes