How much does a logo cost in Albania?

June 22, 2024

Krijimi i një logoje të veçantë dhe tërheqëse është një element thelbësor për identitetin e çdo biznesi. Një logo e mirë dizajnuar jo vetëm që ndihmon në ndërtimin e imazhit të markës suaj, por gjithashtu luan një rol kyç në tërheqjen e klientëve dhe në diferencimin e biznesit tuaj nga konkurrentët. Por sa kushton krijimi i një logoje në Shqipëri? Le të hedhim një vështrim në paketat që ofron kompania jonë, të përshtatura për nevojat dhe buxhetin e çdo klienti.


We offer three main packages, each designed to meet the different requirements of your business.

First package: Logo + Modern Website

Kjo paketë është ideale për ata që kërkojnë një logo të thjeshtë por tërheqëse si pjesë e një pakete më të gjerë. Me një çmim prej €700, this package includes:

  • Website: 5+ pages with flexible design and simple SEO.
  • SSL Security and host & domain included.
  • Logo: 3 logo variants and unlimited changes based on the variants.

 

Second package: Branding + Professional Website

Nëse biznesi juaj kërkon një brandim të plotë, kjo paketë është për ju. Me një çmim prej €900, includes everything from the first package, plus:

  • Website: Over 10 pages, email support, site optimization and multi-language support.
  • Advanced SEO
  • Branding: 4 logo variants, color palette, typography, social media completion and brand guidelines.

 

Third package: Brand Identity + Website Premium

Për bizneset që kërkojnë një identitet të sofistikuar dhe të plotë të markës, kjo paketë është zgjedhja perfekte. Me një çmim prej €1100, includes everything from the second pack, plus:

  • Website, includes everything from the second pack, plus:
  • Perfect detail to every pixel.
  • Brand Identity: 5 logo variants, real mockup examples, packaging printing and unlimited changes.

 

Why choose our company?

 

Në kompaninë tonë, ne kuptojmë që çdo biznes ka nevoja të ndryshme dhe ofrojmë zgjidhje të personalizuara që përputhen me qëllimet dhe buxhetin tuaj. Me një ekip profesionistësh të përkushtuar dhe përvojë të gjerë në dizajnimin e logove, ne garantojmë cilësi dhe përkushtim në çdo projekt.

 

How to start?

 

If you are interested in creating a website for your business, contact us today to discuss your specific needs and choose the package that best suits it.

For more information and to see examples of our previous projects, visit our website or contact us via email or phone.

Nëse jeni të interesuar të krijoni një logo për biznesin tuaj, na kontaktoni sot për të diskutuar nevojat tuaja specifike dhe për të zgjedhur paketën që i përshtatet më mirë. Për më shumë informacion dhe për të parë shembuj të projekteve tona të mëparshme, vizitoni faqen tonë të internetit ose na kontaktoni nëpërmjet email-it ose telefonit.

Me këto informacione, shpresojmë të kemi ofruar një pamje të qartë për kostot dhe përfitimet e krijimit të një logoje në Shqipëri.
Një logo e dizajnuar mirë është një hap i rëndësishëm drejt ndërtimit të një marke të suksesshme dhe të njohur.

Tags

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More notes