Sa kushton një logo në Shqipëri?

22 Qershor, 2024

Krijimi i një logoje të veçantë dhe tërheqëse është një element thelbësor për identitetin e çdo biznesi. Një logo e mirë dizajnuar jo vetëm që ndihmon në ndërtimin e imazhit të markës suaj, por gjithashtu luan një rol kyç në tërheqjen e klientëve dhe në diferencimin e biznesit tuaj nga konkurrentët. Por sa kushton krijimi i një logoje në Shqipëri? Le të hedhim një vështrim në paketat që ofron kompania jonë, të përshtatura për nevojat dhe buxhetin e çdo klienti.


Ne ofrojmë tre paketa kryesore, secila e dizajnuar për të përmbushur kërkesa të ndryshme të biznesit tuaj.

Paketa e parë: Logo + Website Modern

Kjo paketë është ideale për ata që kërkojnë një logo të thjeshtë por tërheqëse si pjesë e një pakete më të gjerë. Me një çmim prej €700, kjo paketë përfshin:

  • Website: Mbi 5 faqe me dizajn fleksibël dhe SEO të thjeshtë.
  • Siguri SSL dhe host & domain të përfshirë.
  • Logo: 3 variante logoje dhe ndryshime pa limit bazuar në variantet.

 

Paketa e dytë: Brandim + Website Profesional

Nëse biznesi juaj kërkon një brandim të plotë, kjo paketë është për ju. Me një çmim prej €900, përfshin gjithçka nga paketa e parë, plus:

  • Website: Mbi 10 faqe, email support, optimizim i faqes dhe mbështetje për shumë gjuhë.
  • SEO e avancuar
  • Branding: 4 variante logoje, paleta e ngjyrave, tipografia, kompletim i mediave sociale dhe udhëzimet e markës.

 

Paketa e tretë: Identiteti i Markës + Website Premium

Për bizneset që kërkojnë një identitet të sofistikuar dhe të plotë të markës, kjo paketë është zgjedhja perfekte. Me një çmim prej €1100, përfshin gjithçka nga paketa e dytë, plus:

  • Website: Faqe pa limit, Google Analytics, Google Search Console dhe integrimi i E-commerce.
  • Detaje perfekte deri në çdo pixel.
  • Identiteti i Markës: 5 variante logoje, shembuj real mockup, printim i paketimit dhe ndryshime pa limit.

 

Pse të zgjidhni kompaninë tonë?

 

Në kompaninë tonë, ne kuptojmë që çdo biznes ka nevoja të ndryshme dhe ofrojmë zgjidhje të personalizuara që përputhen me qëllimet dhe buxhetin tuaj. Me një ekip profesionistësh të përkushtuar dhe përvojë të gjerë në dizajnimin e logove, ne garantojmë cilësi dhe përkushtim në çdo projekt.

 

Si të filloni?

 

Nëse jeni të interesuar të krijoni një faqe interneti për biznesin tuaj, na kontaktoni sot për të diskutuar nevojat tuaja specifike dhe për të zgjedhur paketën që i përshtatet më mirë.

Për më shumë informacion dhe për të parë shembuj të projekteve tona të mëparshme, vizitoni faqen tonë të internetit ose na kontaktoni nëpërmjet email-it ose telefonit.

Nëse jeni të interesuar të krijoni një logo për biznesin tuaj, na kontaktoni sot për të diskutuar nevojat tuaja specifike dhe për të zgjedhur paketën që i përshtatet më mirë. Për më shumë informacion dhe për të parë shembuj të projekteve tona të mëparshme, vizitoni faqen tonë të internetit ose na kontaktoni nëpërmjet email-it ose telefonit.

Me këto informacione, shpresojmë të kemi ofruar një pamje të qartë për kostot dhe përfitimet e krijimit të një logoje në Shqipëri.
Një logo e dizajnuar mirë është një hap i rëndësishëm drejt ndërtimit të një marke të suksesshme dhe të njohur.

Tags

What do you think?

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

More notes